Jazz Tournée Générale

Laatste update: 14-5-2019 22:45

Elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 : Jazz Tournée Générale. Een jazzprogramma op RTV Maastricht gepresenteerd door DJ Bluetone begon met Jazzplaatjes draaien in café Satyricon (ook op de woensdagavond trouwens).

Een jazzprogramma op RTV Maastricht eerder gepresenteerd door DJ Bluetone -  hij begon met Jazzplaatjes draaien in café Satyricon (ook op de woensdagavond trouwens).

Later met DJ Art kwam Mood Indigo op de proppen: Maceo Parker, Incognito, Us3 waren enkele van de vele grote artiesten die naar Maastricht werden gehaald voor hun party’s. Maar ook de drie edities van Bossa Estufa in het Theater aan het Vrijthof zijn ontsproten aan de drijfveer van Bluetone. Verwacht een Tournée Générale van obscure en bekende Jazzhelden, oude en nieuwe platen, Jazz en Funk, Soul en Bossa, Latin en esotherische-zweefteef-lauwe-appelsap-muziek. In het muzikale pingpong-gedeelte van het brein van Bluetone worden maar al te vaak onverwachte keuzes gemaakt, maar wel altijd heel erg lekker. Mis het niet! Samenstelling : Tejo Verstappen