Bij De Liewe

Laatste update: 3-4-2019 16:10

Kom bij radio Bij De Liewe vertellen over jouw passie en deel dit met de andere gasten en alle luisteraars van RTV Maastricht. Bij De Liewe verbindt burgers, verenigingen, organisaties en bedrijven elke week op donderdag  van 17.00 tot 18.00 uur live op de radio.

Elke week zijn er 2 gasten bij radio Bij De Liewe op bezoek. Zij vertellen over hun passie en over hun vraag of aanbod. Dit vertellen ze aan elkaar en live op de radio, dus aan alle luisteraars in Maastricht . Ook jij kunt tijdens de uitzending met de gasten verbinding maken. Dat kan via sociale media, door live in het programma in te bellen of op bezoek te komen als we ergens in de stad op locatie zijn. Ook kun je  live meeluisteren via de livestream op www.rtvmaastricht.nl

Volg ons op facebook: 
https://www.facebook.com/bijdeLiewe

Op zondag 9 september, tijdens de opening van het culturele seizoen in Maastricht, ons allen bekend als Het Parcours, zal Radio Bij De Liewe 3 uur live vanaf een locatie op het Parcours uitzenden.
De studio van radio Bij De Liewe zal te vinden zijn in het Bassin in de hoek van Trois Seaux en het Havenkantoor. Vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur zullen een divers aantal gasten aanschuiven om te vertellen over hun activiteiten en natuurlijk hun betrokkenheid met het Parcours en de cultuur in onze stad. Gasten zullen oa zijn: Peter Noten van ’t Mestreechs Volleks Tejater, bandleden van Wenne, David Deprez en Anna Nita van Lumiere, Oscar Wibaut voorzitter van UIT en algemeen directeur van Toneelgroep Maastricht, Gedeelde Weelde, Tom Berghmans en nog veel meer gasten.

Radio Bij De Liewe wenst iedereen die niet op het Parcours aanwezig kan zijn veel luisterplezier en iedereen die wel op het Parcours aanwezig is nodigen we graag uit om bij ons een kijkje te komen nemen. Tot zondag

Ook zijn we zoals altijd op facebook via livestream te volgen: https://www.facebook.com/ bijdeLiewe/