Kreutzer in de morgen

Lekkere muziek, verzoekjes en alles wat verder in de vroege ochtend voorbij kan komen: Erik Kreutzer levert uw soundtrack aan het begin van de dag, van maandag tot en met vrijdag van zeven tot tien uur. Met iedere dag rond 08.15 uur de Wordt wakker-plaat, rond 08.50 uur de verjaardagen en rond 09.50 uur de Favoriete Top Drie van u, de luisteraar. Laat het Erik weten via erik@rtvmaastricht.nl

Canisius tussen je oren

De dag is begonnen, tijd om even dóór te werken. Harold Canisius verzorgt het auditieve decor tussen tien en twaalf uur.

De middag draait door

Fijne non-stop muziek in de middag

Proficiat

Proficiat is een felicitatieprogramma dat op een amusante en plezierige wijze bij u in de huis- (slaap)kamer gebracht wordt. Wij trachten u de indruk te geven dat wij bij u thuis aan de ontbijttafel zitten of wat later op de ochtend een kopje koffie met gebak nuttigen.

Student Radio Maastricht

Student Radio Maastricht is a student-run collective that works to to help other students create and engage with audio content is an accessible way.

Eus Mestreech

Kaffee “Eus Mestreech” Elke week nemen de broers Edwin Bruijnzeels en Iwan Bruijnzeels als uitbaters plaats in het gezelligste café van Maastricht: “Eus Mestreech”.

Filet Americain

Filet Americain is de wekelijkse radioshow, gericht op country pop, bluegrass, swing, jazz, blues, rockabilly en meer.

Tijdloos

Terug in de tijd naar de jaren 50, 60, 70, 80 en 90. Iedere dinsdag van 19 tot 21 uur met Ferry Bak en Henk van der Laan. Met vaste rubrieken zoals: nieuws uit Maastricht, de quiz-plaat, Toon Jenniskens met Raad de straat.

NL Hits

De presentatie is in handen van het trio: Ferry Bak, Henk van der Laan en Maurice Bruijnzeels.

Bluespotting / Rootstime

Bluespotting is een wekelijks muziekprogramma van RTV Maastricht met blues, jazz, roots en soul. Het programma is opgebouwd rond vast terugkerende items zoals de CD van de week, het Limburgs Kwartiertje en de regionale concertagenda. Om de twee weken wordt het tweede uur ingevuld met Rootstime door John Dauven.

Mick en Henri

Mick & Henri zijn Mick Verboeket en Henri van Mierlo, de zaterdagmiddagmannen die de radio bij RTV Maastricht kleur geven tussen één en vijf uur.

Non-stop

Amigo op zondag

Het zondagmiddag-feestje op de radio!

De VrijMiBoShow!

De vrijdagmiddagborrelshow op de radio