Kreutzer in de morgen

Lekkere muziek, verzoekjes en alles wat verder in de vroege ochtend voorbij kan komen: Erik Kreutzer levert uw soundtrack aan het begin van de dag, van maandag tot en met vrijdag van zeven tot tien uur. Met iedere dag rond 08.15 uur de Wordt wakker-plaat, rond 08.50 uur de verjaardagen en rond 09.50 uur de Favoriete Top Drie van u, de luisteraar. Laat het Erik weten via erik@rtvmaastricht.nl

Canisius tussen je oren

De dag is begonnen, tijd om even dóór te werken. Harold Canisius verzorgt het auditieve decor tussen tien en twaalf uur.

Station Maastricht

Muziek, het laatste nieuws over de stad en bijzondere gasten. Iedere werkdag tussen twaalf en één uur praat de nieuwsredactie u helemaal bij.

Bakkie T

Tejo Verstappen luidt met een Bakkie T de middag in met de betere muziek, en is altijd op zoek naar verhalen die er toe doen ... onzinnige monologen en ander gekissebis .. u kunt als luisteraar onderdeel zijn van deze twee knusse uurtjes radio. Stuur een mail naar bakkiet@rtvmaastricht.nl en wie weet komt uw verzoek, verhaal, gefundeerde boosheid of gammele poëzie wel voorbij tussen 13:00 en 15:00 - elke werkdag.

De middag draait door

Fijne non-stop muziek in de middag

Proficiat

Proficiat is een felicitatieprogramma dat op een amusante en plezierige wijze bij u in de huis- (slaap)kamer gebracht wordt. Wij trachten u de indruk te geven dat wij bij u thuis aan de ontbijttafel zitten of wat later op de ochtend een kopje koffie met gebak nuttigen.

Bij De Liewe

Kom bij radio Bij De Liewe vertellen over jouw passie en deel dit met de andere gasten en alle luisteraars van RTV Maastricht. Bij De Liewe verbindt burgers, verenigingen, organisaties en bedrijven elke week op donderdag  van 17.00 tot 18.00 uur live op de radio.

De Störm kump!

Eedere Vriedag vaan 19:00-20:00 oor goon Math Sieben en Désirée Huntjens en John Klinkenberg same met uuch op weeg nao Vastelaovend!

Student Radio Maastricht

Student Radio Maastricht is a student-run collective that works to to help other students create and engage with audio content is an accessible way.

The Maastricht Edition

The Maastricht Edition is a magazine radio show for RTV Maastricht, focusing on international and expat interests and issues in the Maastricht region.

Het Geluid van Maastricht

Het Geluid van Maastricht is een wekelijks programma over actuele gebeurtenissen en achtergronden in en rond Maastricht. Het programma besteed aandacht aan uiteenlopende onderwerpen zoals politiek, verslaggeving van evenementen. Te beluisteren elke vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur.

Eus Mestreech

Kaffee “Eus Mestreech” Elke week nemen de broers Edwin Bruijnzeels en Iwan Bruijnzeels als uitbaters plaats in het gezelligste café van Maastricht: “Eus Mestreech”.

Filet Americain

Filet Americain is de wekelijkse radioshow, gericht op country pop, bluegrass, swing, jazz, blues, rockabilly en meer.

Tijdloos

Terug in de tijd naar de jaren 50, 60, 70, 80 en 90. Iedere dinsdag van 19 tot 21 uur met Ferry Bak en Henk van der Laan. Met vaste rubrieken zoals: nieuws uit Maastricht, de quiz-plaat, Toon Jenniskens met Raad de straat.

NL Hits

De presentatie is in handen van het trio: Ferry Bak, Henk van der Laan en Maurice Bruijnzeels.

Jazz Tournée Générale

Elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 : Jazz Tournée Générale. Een jazzprogramma op RTV Maastricht gepresenteerd door DJ Bluetone begon met Jazzplaatjes draaien in café Satyricon (ook op de woensdagavond trouwens).

Bluespotting / Rootstime

Bluespotting is het wekelijks bluesprogramma van RTV Maastricht, met muziekgenres als blues, jazz, roots en soul. Het programma is opgebouwd rond vast terugkerende items als CD van de week, het Limburgs Kwartiertje en de regionale concertagenda. Een keer in de twee weken wordt het tweede uur ingevuld met Rootstime door John Dauven.

Mick en Henri

Mick & Henri zijn Mick Verboeket en Henri van Mierlo, de zaterdagmiddagmannen die de radio bij RTV Maastricht kleur geven tussen één en vijf uur.

Muziek Terwijl U Sport

Non-stop