Kreutzer in de morgen

De morgen draait door

Canisius tussen je oren

De middag draait door

Natrappen met Sjors

Iedere maandag van 16.00 tot 18.00 uur neemt sportliefhebber Sjors Lemmens de sport van de afgelopen week met je door. Nieuws, analyse en opinie met een prominente studiogast die actief is in de sportwereld in Maastricht. Vaste sidekick Philip brengt je op de hoogte van de lokale sport en afgewisseld met lekkere vrolijke muziek ben je weer helemaal op de hoogte.

Kaffee Eus Mestreech

Het gezelligste café van Maastricht

Bluespotting / Rootstime

Bluespotting is een wekelijks muziekprogramma van RTV Maastricht met blues, jazz, roots en soul. Het programma is opgebouwd rond vast terugkerende items zoals de CD van de week, het Limburgs Kwartiertje en de regionale concertagenda. Om de twee weken wordt het tweede uur ingevuld met Rootstime door John Dauven.

NL Hits

De nieuwste, maar ook iets oudere Nederlandstalige hits!

Tijdloos

Terug in de tijd naar de jaren 50, 60, 70, 80 en 90

De populaire 40

Iedere woensdagmiddag hoor je de populairste nummers van het moment in 'De populaire 40' met Robin Eygelshoven. Vanaf 15:00 uur tellen we tot 18:00 uur af naar de meest populaire plaat van het moment.

Student Radio Maastricht

Student Radio Maastricht is a student-run collective that works to to help other students create and engage with audio content in an accessible way

Mosae Musika and SRM present

Every week various local DJ's showcase some of their favourite tracks in a one-hour set

Bij De Liewe

Kom bij radio Bij De Liewe vertellen over jouw passie en deel dit met de andere gasten en alle luisteraars van RTV Maastricht. Bij De Liewe verbindt burgers, verenigingen, organisaties en bedrijven elke week op donderdag  van 17.00 tot 18.00 uur live op de radio.

Filet Americain

Filet Americain is een wekelijkse radioshow gericht op country pop, bluegrass, swing, jazz, blues, rockabilly en meer

De VrijMiBoShow!

De vrijdagmiddagborrelshow op de radio

Mick en Henri

Verrassende muziek, bijzondere rubrieken en vrolijke gasten. Laat maar lekker schuiven in het weekend!

Starparade

Schlagers van toen en nu

Proficiat

Proficiat is een felicitatieprogramma dat op een amusante en plezierige wijze bij u in de huis- (slaap)kamer gebracht wordt. Wij trachten u de indruk te geven dat wij bij u thuis aan de ontbijttafel zitten of wat later op de ochtend een kopje koffie met gebak nuttigen.

Amigo op zondag

Het zondagmiddag-feestje op de radio!

Non-stop