Het Beleg

Het Beleg is de dagelijkse, actuele verhalentrommel van RTV Maastricht: interviews, achtergronden en muziek. Op dinsdag en vrijdag vanaf 11.00 uur tegelijkertijd op radio, tv en via de webstream. De aflevering van dinsdag wordt op vrijdag om 22.00 uur herhaald op tv.

Proficiat

Proficiat is een felicitatieprogramma dat op een amusante en plezierige wijze bij u in de huis- (slaap)kamer gebracht wordt. Wij trachten u de indruk te geven dat wij bij u thuis aan de ontbijttafel zitten of wat later op de ochtend een kopje koffie met gebak nuttigen.

Jazz Tournée Générale

Elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 : Jazz Tournée Générale. Een jazzprogramma op RTV Maastricht gepresenteerd door DJ Bluetone begon met Jazzplaatjes draaien in café Satyricon (ook op de woensdagavond trouwens).

Maastricht Edition

The Maastricht Edition is a magazine radio show for RTV Maastricht, focusing on international and expat interests and issues in the Maastricht region.

Bij De Liewe

Het Geluid van Maastricht

Het Geluid van Maastricht is een wekelijks programma over actuele gebeurtenissen en achtergronden in en rond Maastricht. Het programma besteed aandacht aan uiteenlopende onderwerpen zoals politiek, verslaggeving van evenementen. Te beluisteren elke vrijdag van 17:00 tot 19:00 uur.

De Störm kump!

Eedere Vriedag vaan 19.00-20.00 oor goon Math Sieben en Désirée Huntjensen John Klinkenberg same met uuch op weeg nao Vastelaovend!

Luuster 'ns

Elke donderdagavond is RTV Maastricht een uurtje helemaal van u. Maurice en Hubert bellen met mensen in de buurten van Maastricht, die in het kort hun eigen verhaal vertellen. Géén persvoorlichters, geen voorzitters, maar de 'gewone mens' op de radio, met actualiteit uit de stad.

Eus Mestreech

Kaffee “Eus Mestreech” Elke week nemen de broers Edwin Bruijnzeels en Iwan Bruijnzeels als uitbaters plaats in het gezelligste café van Maastricht: “Eus Mestreech”.

Aan de lopende Band

Aan de lopende band is een programma aan de hand van een ingezonden muzieklijst samengesteld door een bedrijf, instelling of vereniging.

Bluespotting / Rootstime

Bluespotting is het wekelijks bluesprogramma van RTV Maastricht, met muziekgenres als blues, jazz, roots en soul. Het programma is opgebouwd rond vast terugkerende items als CD van de week, het Limburgs Kwartiertje en de regionale concertagenda.

Midden-in

Een programma met veel informatie uit de stad. Met veel aandacht voor evenementen m.b.t. cultuur, sport en andere belangrijke gebeurtenissen in Maastricht. Elke werkdag Midden-in, bij RTV Maastricht.

NL Hits

De presentatie is in handen van het trio: Ferry Bak, Henk van der Laan en Maurice Bruijnzeels.

Tijdloos

Terug in de tijd naar de jaren 50, 60, 70, 80 en 90. Iedere dinsdag van 19 tot 21 uur met Ferry Bak en Henk van der Laan. Met vaste rubrieken zoals: nieuws uit Maastricht, de quiz-plaat, Toon Jenniskens met Raad de straat.

SPAM

Met SPAM! begint je weekend pas ècht. Vanaf 19:00 draait BèR jouw verzoekjes. Het motto is: 'alles wat we kunnen vinden draaien we'. Staat het niet in de computer, dan duikt producer Martino de stadsbieb in om het CD-rek te plunderen.

Museumnacht live

Muziek Terwijl U Sport