Kreutzer in de morgen

Lekkere muziek, verzoekjes en alles wat verder in de vroege ochtend voorbij kan komen: Erik Kreutzer levert uw soundtrack aan het begin van de dag, van maandag tot en met vrijdag van zeven tot tien uur.

De Zinderende Zomer Top 100

Op vrijdag 25 juni (het begin van de meteorologische zomer 2021) brengt RTV Maastricht in een LIVE marathon radio-uitzending de Zinderende Zomer Top 100 en vieren we de muzikale zomer!

Canisius tussen je oren

Iedere werkdag een leuke muziekmix afgewisseld met info uit de stad, de verjaardagen, een terugblik op de Top 40 uit het verleden, de geschiedenis van vandaag, dagelijks 'Potje Dansen' en op woensdag Bart van Leeuwen met het legendarische item 'De plaat en z'n verhaal'. Zelf een plaat aanvragen? Stuur een e-mail naar harold@rtvmaastricht.nl

Natrappen met Sjors

Iedere maandag van 16.00 tot 18.00 uur neemt sportliefhebber Sjors Lemmens de sport van de afgelopen week met je door. Nieuws, analyse en opinie met een prominente studiogast die actief is in de sportwereld in Maastricht. Vaste sidekick Philip brengt je op de hoogte van de lokale sport en afgewisseld met lekkere vrolijke muziek ben je weer helemaal op de hoogte.

Kaffee Eus Mestreech

Het gezelligste café van Maastricht

Bluespotting / Rootstime

Bluespotting is een wekelijks muziekprogramma van RTV Maastricht met blues, jazz, roots en soul. Het programma is opgebouwd rond vast terugkerende items zoals de CD van de week, het Limburgs Kwartiertje en de regionale concertagenda. Om de twee weken wordt het tweede uur ingevuld met Rootstime door John Dauven.

NL Hits

De nieuwste, maar ook iets oudere Nederlandstalige hits!

Tijdloos

Terug in de tijd naar de jaren 50, 60, 70, 80 en 90

De Populaire 40

Iedere woensdagmiddag hoor je de populairste nummers van het moment in 'De Populaire 40' met Robin Eygelshoven. Vanaf 15.00 uur tellen we tot 18.00 uur af naar de meest populaire plaat van het moment.

Student Radio Maastricht

Student Radio Maastricht is a student-run collective that works to to help other students create and engage with audio content in an accessible way

Mosae Musika and SRM present

Every week various local DJ's showcase some of their favourite tracks in a one-hour set

Bij De Liewe

Kom bij radio Bij De Liewe vertellen over jouw passie en deel dit met de andere gasten en alle luisteraars van RTV Maastricht. Bij De Liewe verbindt burgers, verenigingen, organisaties en bedrijven elke week op donderdag  van 17.00 tot 18.00 uur live op de radio.

Filet Americain

Filet Americain is een wekelijkse radioshow gericht op country pop, bluegrass, swing, jazz, blues, rockabilly en meer

De VrijMiBoShow!

De vrijdagmiddagborrelshow op de radio

Lucas ON AIR

Lucas Lejeune uit Roermond vult de ether met interviews, actualiteiten en muziek uit alle decennia met een lichte voorkeur voor Amerikaanse country. Iedere week behandelt hij samen met zijn goede vriend Daan allerlei handige 'gadgets' of leuke digitale tips. Marc, uit Duitsland, schotelt Lucas wekelijks een nieuwe Duitse plaat voor die helemaal 'toll' is. Het weekend goed inluiden? Luister dan op vrijdagavond tussen 19:00 en 20:00 naar Lucas ON AIR op RTV Maastricht!

Weekend Vibes

Genieten van de beste nieuwe muziek in het weekend? Weekend Vibes staat helemaal voor jou klaar in het teken van recente muziek, goede humor en gezellige gasten. Kom maar Viben! Presentatie: Henri van Mierlo.

Starparade

Schlagers van toen en nu

Proficiat

Proficiat is een felicitatieprogramma dat op een amusante en plezierige wijze bij u in de huis- (slaap)kamer gebracht wordt. Wij trachten u de indruk te geven dat wij bij u thuis aan de ontbijttafel zitten of wat later op de ochtend een kopje koffie met gebak nuttigen.

Amigo op zondag

Het zondagmiddag-feestje op de radio!

De morgen draait door

Fijne non-stop muziek in de morgen

De middag draait door

Fijne non-stop muziek in de middag

Radio de Boonte Störm

Ook dit jaar kunt u de radio weer 24 uur per dag laten aanstaan met de carnavalsdagen. Met 'Radio de Boonte Störm' haalt u de Vastelaovend naar binnen!

De Blief In D'n Brak Show!

Op de vrijdag voor Carnaval presenteren Michel en Kenneth tussen 18.00 en 0.00 uur - meteen na de 'VrijMiBoShow' - De Blief In D'n Brak Show!

De Groete Mestreechter VastelaovendsTóp 111

Maandag 15 februari: De Groete Mestreechter VastelaovendsTóp 111! Stem je ook?

De Mestreechter Vastelaovend Kinder Tóp 11

Zaterdag 13 februari: De Mestreechter Vastelaovend Kinder Tóp 11 Tijdens een uur (12:00-13:00) durende radio-uitzending (die ook op de voorpagina van rtvmaastricht.nl te zien is) hoor je de 11 meest favoriete Mestreechse Vastelaovendsleedsjes van de kinderen. Het belooft een leuke middag te worden met jouw eigen carnavalshits! Kijk en luister mee!