RTV Maastricht pakt uit met vastelaovend!

Gepubliceerd: 6-2-2018 13:51
Laatste update: 9-2-2018 16:25

De Euverdrach vaan de Mach, het ophijsen van het Mooswief, de Groeten Optoch en nog veel meer - het is allemaal te zien en te horen met de vastelaovend bij RTV Maastricht. Uw stadszender en de vastelaovend: een huwelijk waar we nou 's allemaal plezier van hebben.

RTV Maastricht is de komende zeven dagen weer de plek voor iedereen met een vastelaovendhart, of u nu lekker aan de spek met eieren zit voor de tv in Malberg, of met een cocktail op een strandstoel te Waikiki. Op tv (en terug te vinden op het web) kon u onder meer al portretten van de wijkprinsen zien, meezingen met Diech kins miech... de teekezinge-versie en genieten van het Veldeke Vastelaovendscabberèt en het Wiecker Tribbenaol.
Vanaf zaterdag 10 februari gaan alle remmen echt los met een live-verslag van de Euverdrach vaan de Mach (vanaf 15.00 uur), op zondag 11 februari is uw stadsstation er live bij tijdens het ophijsen van het Mooswief (vanaf 12.00 uur) en ziet u natuurlijk - eveneens live - de Groeten Optoch (vanaf 14.00 uur op radio, tv en het web). Alle programma's worden gedurende de vastelaovend meerdere keren herhaald. RTV Maastricht en vastelaovend - een huwelijk waar we nou 's allemaal plezier van hebben!