MVV recht op doel af bij hervatting competitie: play-offs halen

Gepubliceerd: 11-1-2018 14:53
Laatste update: 11-1-2018 16:44

Iedereen lijkt het er over eens bij MVV: deze ploeg moet en zal de play-offs om promotie halen aan het einde van het seizoen. Vrijdagavond start de ploeg aan die missie en aan de tweede seizoenshelft met een thuisduel tegen Telstar. De Sterrendragers willen de komende maanden de bittere smaak van een teleurstellende eerste helft van de competitie wegspoelen.

Door een langdurige blessuregolf speelde MVV vóór de winter bijna wekelijks met een andere ploeg. Op het 'hoogtepunt' had trainer Ron Elsen te kampen met zeven blessuregevallen tegelijk, iets dat hij in zijn lange trainerscarriere nog nooit had meegemaakt. Inmiddels is de ziekenboeg aardig leeggestroomd. Alleen Marvin Ogunjimi, Dean Koolhof en Ricardo Ippel zijn nog niet wedstrijdfit. En er werden twee spelers aan de selectie toegevoegd. Luc Mares en Hawbir Moustafa spelen tot aan het eind van het seizoen op amateurbasis voor MVV. Laatstgenoemde keert terug op het oude nest. Hij moest deze zomer vertrekken in de Geusselt en ging spelen bij het Belgische Oosterzonen. Maar vanwege het vele reizen dat dit met zich meebracht en omdat Moustafa recent met zijn vader een restaurant opende in Kanne, koos hij ervoor weer dichter bij huis te gaan spelen. De verwachting is dat hij morgen nog niet in de basis start, wanneer MVV om 20.00 uur aftrapt tegen Telstar.

Vermoedelijke opstelling MVV: Verrips, Ciranni, Pereira, Mmaee, Janssens, Nys, Mares, Houben, Schroijen, Yildirim en Okita.