Uitroepen prins live bij RTV Maastricht

Gepubliceerd: 10-1-2018 16:16
Laatste update: 11-1-2018 09:15

Komende zondag vanaf één uur op de RTVM-Facebookpagina, een uurtje later ook op tv en via de RTVM-webpagina.

Aanstaande zondag rond 13 uur 's middags kunt u via Facebook van RTV Maastricht kennismaken met de Groete Oonbekinde, die zich voor de eerste keer publiekelijk vertoond - weliswaar onherkenbaar verkleed - en zich als prins opmaakt voor zijn kennismaking met de Tempeleers in het stationsgebouw. Na dit korte verslag gaan we om 14 uur weer live vanaf de Markt.
Dan is het uitroepen niet alleen op Facebook, maar ook op tv en de website te zien, als de spanning stijgt even vóór de grote onthulling op de Markt. Mis het niet!
En natuurlijk volgt er nog veel meer vastelaovend bij RTV Maastricht de komende weken. Zo ziet u volgende week zaterdag de 20e op tv een verslag van het jongste Wiecker Tribbenaol, met volkszanger Frans Theunisz als gedaagde en een uniek optreden van de voormalige Nachraove.
De voorpret zet door met De Störm Kump, iedere vrijdag op de radio. Op tv schuifelen alle wijkprinsen voorbij in vrijwilligersprogramma Vitrien (woensdag en donderdag na het nieuws). Met de vastelaovend zelf is RTV Maastricht er natuurlijk bij tijdens bijvoorbeeld de machtsoverdracht en De Boonte Störm. Dit, en nog veel meer, de komend weken bij uw favoriete zender: RTV Maastricht, het beste thuis in de stad.