Spoeling nog dunner bij MVV na afhaken Mmaee

Gepubliceerd: 2-11-2017 15:15
Laatste update: 2-11-2017 15:23

Aan de blessuregolf die heerst bij MVV komt voorlopig maar geen einde. Sterkhouder Samy Mmaee viel vandaag geblesseerd uit op de afsluitende training en mist morgen het thuisduel tegen RKC.

Mmaee is één van de vele afwezigen morgen. Shermaine Martina, Pieter Nys, Christophe Janssens en Marvin Ogunjimi zijn eveneens niet inzetbaar door kwetsuren.  Ook het meespelen van Ricardo Ippel is nog onzeker. Trainer Ron Elsen over de problematiek: “We kunnen er de vinger maar niet op leggen waar deze blessures plotseling allemaal vandaan komen. Eigenlijk zijn het allemaal unieke blessures. Ook de ondergrond is steeds anders. De ene keer natuurgras, de andere keer kunstgras. Maar nu met de blessure van Mmaee er nog eens bovenop betekent het dat er nog meer jonge spelers in het veld zullen komen. Dan kunnen zij zich bewijzen! Wel is het natuurlijk zo dat je vastigheid probeert te creëren. Maar dat is moeilijk als je constant met andere spelers moet aantreden. Maar goed, na de winst tegen Volendam is er een goed gevoel binnen de club. De trend van vier achtereenvolgende nederlagen hebben we doorbroken. Daar moeten we nu een positief vervolg aan geven. Met wederom nieuwe poppetjes op sommige posities", zo vertelt de oefenmeester op de website van de club.  MVV staat tiende in de Jupiler League en kan bij winst een plek in de subtop veroveren.

Vermoedelijke opstelling: Verrips, Ciranni, Shermar Martina, Pereira, Schroijen, Ippel, Loshaj, Golpek, Okita, Koolhof en Yildirim.