Vers vastelaovends-bloed bij De Tempeleers

Gepubliceerd: 2-11-2017 09:45
Laatste update: 2-11-2017 09:47

Tijdens de jaarvergadering van stadscarnavalsvereniging De Tempeleers worden op 17 november vier nieuwe leden geïnstalleerd. Twee daarvan waren al actief betrokken bij de stadscarnaval, de andere twee zijn helemaal nieuw bij de club.

Iwan Bruijnzeels (4x11 +1 jaar oud) was al zes jaar 'börgermètwèrker bij de PR-kemissie' en blijft dit als nieuwe Tempeleer ook doen. Peter Regout (5x11 jaar) is vicevoorzitter bij het Garderizzjemint De Kachelpiepers en gaat in de toekomst de contacten tussen deze vereniging en De Tempeleers onderhouden. Daarnaast gaat hij ook zitting nemen in de financiële commissie.
In die Tempeleers-commissie gaan ook de twee andere nieuwelingen plaats nemen: Remy Rousseau (4x11 jaar) en Wim Lousberg (5x11 jaar). Als voornaamste reden om toe te treden tot de stadscarnavalsvereniging geven alle vier aan 'het in standhouden en doorgeven van de Maastrichtse carnavalstraditie'.
Tegenover de komst van vier nieuwe leden, staat ook het vertrek van een Tempeleer. Willem Kroon stopt na 14 jaar actief te zijn geweest bij de 'kemissie Binnegebäöre' en het KTB (technische commissie).