MVV moet in Utrecht punten pakken na drie verliesbeurten

Gepubliceerd: 19-10-2017 15:11
Laatste update: 19-10-2017 16:21

MVV draait momenteel niet lekker. De ploeg van Ron Elsen verloor de laatste drie duels op rij. Zowel NEC, Almere City als Fortuna Sittard waren te sterk. Een uitwedstrijd bij laagvlieger Jong FC Utrecht staat nu op het programma.

MVV begon zo goed, met drie zeges uit de eerste vier duels. Vervolgens volgden twee gelijke spelen tegen sterke opponenten. De laatste drie duels gingen zelfs verloren. De dalende lijn is zichtbaar voor de ambitieuze Sterrendragers. Morgen in Utrecht heeft Ron Elsen, net als in voorgaande weken, wederom personele problemen. Linksback Christophe Janssens is vanwege een voetbreuk er sowieso niet bij evenals Ricardo Ippel, die al het hele seizoen sukkelt met blessureleed. En achter de namen van Dean Koolhof, Atilla Yildirim en Shermaine Martina staan tevens nog vraagtekens. Zij trainden donderdag voor het eerst deze week mee met de groep. MVV speelde in de historie van het betaalde voetbal twee keer tegen de beloften van FC Utrecht, namelijk vorig jaar. Beide duels eindigden in een overwinning, dat wat MVV zó nodig heeft om in het spoor te blijven van de (sub)toppers in de Jupiler League.

Vermoedelijke opstelling: Verrips, Ciranni, Mmaee, Pereira, Shermaine Martina, Loshaj, Nys, Koolhof, Schroijen, Okita en Yildirim.