Ladies' Circle Maastricht laat wensen in vervulling gaan voor stichting Make-A-Wish

Gepubliceerd: 17-10-2017 11:23
Laatste update: 18-10-2017 11:12

Speciaal voor stichting Make-A-Wish veilt Ladies' Circle Maastricht unieke ervaringen, veelal uit eigen stad.

Zo kan men meespelen tijdens een repetitie van philharmonie zuidnederland, een eigen verzoeknummer aanvragen bij stadsbeiaardier Frank Steins om op het carillon in het torentje van het stadhuis te laten klinken en een MVV shirt, gesigneerd door het hele team, winnen. Ook een wedstrijd van het Nederlandse damesvolleybalteam bijwonen en een met handtekeningen gevuld canvasdoek van de bandleden van Kensington staat op het lijstje.

Make-A-Wish zet zich in om gezinnen van ernstig zieke kinderen tussen de drie en achttien jaar een hart onder de riem te steken met een ervaring die ze sterker maakt en vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Kortom: een wens in vervulling laat gaan. Giften en fondsenwervende acties van bedrijven, clubs, scholen en verenigingen maken dit mogelijk in allerlei vormen.

Make-A-Wish behoort dit jaar tot het goede doel waarvoor Ladies' Circle Maastricht, samen met 70 andere Nederlandse serviceclubs fondsen werft. Eerder organiseerde de serviceclub al kunstveilingen waarvan de opbrengst naar naar XONAR Jeugd & opvoedhulp en Stichting de Knoevel en Jeugdportfonds ging.