Ongeslagen MVV maakt zich op voor pittige uitbeurt

Gepubliceerd: 28-9-2017 15:14
Laatste update: 28-9-2017 16:29

MVV verloor nog niet en doet na zes wedstrijden keurig bovenin mee in de Jupiler League. De Sterrendragers hopen deze lijn door te trekken uit bij NEC vrijdagavond, één van de gedoodverfde titelfavorieten. En juist in dit uiterst lastige uitduel mist MVV een hoop sterkhouders.

Zo is aanvoerder Ricardo Ippel nog steeds geblesseerd. Shermar Martina, Marvin Ogunjimi en Christophe Janssens missen vanwege kwetsuren ook de clash met NEC, waarbij laatstgenoemde langdurig uit de roulatie zal zijn. Janssens heeft een breukje onder zijn voet. Steven Pereira is de laatste afwezige. Hij is geschorst na zijn rode kaart van vorige week. Bij tegenstander NEC zal Maastrichtenaar Sven Braken zijn opwachting maken. De spits speelde zowel in de jeugd als enkele jaren in het eerste elftal van MVV. Wint NEC van MVV, komen beide ploegen overigens in evenwicht qua punten. Bij een Maastrichtse zege kan de ploeg van Ron Elsen zomaar koploper in de Jupiler League worden. "NEC heeft nog wat opstartproblemen in de Jupiler League. Gelet op het budget en selectie daar gaan ze zeker bovenin om de prijzen meestrijden", zo vertelt de trainer over de tegenstander op de eigen website.

Vermoedelijke opstelling MVV: Verrips, Ciranni, Mmaee, Shermaine Martina, Schroijen, Nys, Loshaj, Okita, Golpek, Koolhof en Yildirim.