Sushi Festival afgelast

Gepubliceerd: 12-9-2017 14:20
Laatste update: 12-9-2017 15:22

De vierde editie van Sushi Festival JOY, dat komend weekend in het Maastrichtse stadspark zou plaatsvinden, is afgelast. De organisatie heeft daartoe in goed overleg met de gemeente besloten. Als gevolg van de weersverwachting met aanhoudende regenbuien, is de ondergrond van het Stadspark niet geschikt voor een 3 daags evenement.

De hevige regenval van de afgelopen week en de voorspelling dat dit de komende dagen nog aanhoudt, maakt de ondergrond van het Stadspark niet bruikbaar als festivalterrein. De op- en afbouw van de productie zonder grote schade aan het terrein langs de Onze Lieve Vrouwewal, is vrijwel onmogelijk.
“We betreuren het dat de vierde editie van Sushi Festival JOY komend weekend geen doorgang kan vinden in Maastricht. We zullen alles in werking stellen om volgend jaar de Maastrichtenaren te verblijden met de komst van het nieuwe Asian streetfood festival, waarbij we bezoekers niet alleen verrassen met sushi en geurige gerechten, maar ook met vertier met een ‘Japanse’ twist zoals een karaoke hotel, sushiworkshops, ontspanningsmassages en een arcade gameroom” aldus Sushi Festival JOY organisator Raymon van Sprang.