MVV met gewijzigde formatie tegen Den Bosch

Gepubliceerd: 1-9-2017 09:52
Laatste update: 1-9-2017 11:06

MVV start vanavond alweer aan de derde competitiewedstrijd, thuis tegen FC Den Bosch. De Maastrichtenaren beginnen met een gewijzigd elftal ten opzichte van de eerste twee duels, met onder meer aanvoerder Ricardo Ippel hoogstwaarschijnlijk weer in de basis.

Naast zijn terugkeer maakt ook Shermaine Martina zijn opwachting bij de eerste elf. Martina en Ippel vullen de gaten op die Florian Loshaj en Steven Pereira achterlaten. Deze spelers zijn dit weekend onderweg met de nationale elftallen van hun land en niet inzetbaar voor MVV. Shermar Martina, broer van Shermaine, keert na lang blessureleed terug in de selectie. MVV haalde overigens in de eerste twee duels vier punten en is favoriet tegen de Brabanders. 

De Maastrichtenaren zagen hun selectie niet meer wijzigen op transfergebied. Gisteren, op de laatste dag dat er spelers konden worden aangetrokken of verkocht, gebeurde er voor MVV niets meer. Eerder deze week trok de ploeg van Ron Elsen wel een spits aan; Atilla Yildirim, maar die start waarschijnlijk vanaf de reservebank.

Vermoedelijke opstelling MVV: Verrips, Ciranni, Mmaee, Shermaine Martina, Janssens, Ippel, Nys, Koolhof, Okita, Schroijen en Ogunjimi.