RTV Maastricht

MVV test óók Sparta-keeper

MVV heeft doelman Michael Verrips op proef. Hij staat onder contract bij eredivisionist Sparta en kan gehuurd worden. Hij is momenteel de zesde proefspeler die op de kunstgrasmat van MVV rondloopt.

Grote nieuwsgierigheid heerst onder de MVV-supporters welke spelers een contract krijgen van de clubleiding. Momenteel is naast Verrips nog een doelman op proef, namelijk Jonas Deumelenand. Aanvallers Jonathan Okita, Atilla Yildirim, Jonathan Benteke en verdediger Antonio Stankov zijn de andere testers.

MVV won met die testspelers overigens zaterdag een oefenduel tegen Helmond sport met 2-0. In een zeventig minuten durend duel waren de Maastrichtenaren de betere en scoorde testspeler Benteke een doelpunt. Een eigen goal van een Helmond-verdediger maakte het tweetal goals compleet. Na die ontmoeting speelden ook de beoogde reserves van beide clubs tegen elkaar, zeventig minuten. In die wedstrijd werd niet gescoord.