Organisatie Duckrace kan weer uitdelen

Gepubliceerd: 14-6-2017 11:26
Laatste update: 14-6-2017 12:34

De vierde editie van de Intratuin Duckrace Maastricht heeft een bedrag van 35.174 euro opgeleverd. De organisatie, Tafelronde 174, zal het geld doneren aan goede doelen en verenigingen.

 De twee hoofddoelen, de Stichting Taskforce QRS Maastricht en de Stichting Stille Armen Maastricht hebben ieder een donatie ontvangen van 12.174 euro Het overige bedrag wordt verdeeld onder diverse stichtingen en verenigingen die hun steentje hebben bijgedragen aan de organisatie en/of totstandkoming van dit evenement.
Op de landelijke vergadering in Sneek heeft het hoofdbestuur van de Nederlandse Tafelronde het jaarlijkse Service Schild uitgereikt aan de Ronde Tafel 174 te Maastricht. Dit service schild wordt jaarlijks uitgereikt aan één van de Ronde Tafels die zich bijzonder heeft ingespannen voor een service project voor een zeer breed publiek. Omdat de Duckrace een gratis toegankelijk evenement is voor jong en oud en duizenden mensen bereikt is hier de keuze op gevallen. Een bijzondere toekenning die voor de tweede keer in het 30-jarig bestaan wordt uitgereikt aan de Ronde Tafel 174 Maastricht.