Martina-tweeling langer bij MVV

Gepubliceerd: 16-5-2017 09:03
Laatste update: 16-5-2017 10:05

De beide tweelingbroers Shermar en Shermaine Martina verbinden zich ook voor de komende twee seizoenen (met de optie voor nóg een seizoen) aan MVV Maastricht. Daarmee blijven ze de club trouw bij welke ze reeds vanaf 2008 in de D1 startten.

Zowel Shermar (21) als Shermaine (21) wisten in het seizoen 2016-2017 diverse basisplaatsen te veroveren. In totaal kwam de teller voor Shermar op 16 optredens in de competitie. Vaak als centrale verdediger of op de backplaats. Shermaine mocht 13 keer aantreden in het rood-wit, meestal op het
middenveld. Twee seizoenen geleden tekenden ze beiden hun eerste contract. Nu worden ze, naar tevredenheid
van de technische staf, langer vastgelegd.
Ron Elsen over de gebroeders Martina: “Als échte jeugdexponenten hebben de Martina’s zich goed ontwikkeld in de afgelopen twee contractjaren. Beiden zijn het afgelopen seizoen concurrerend bezig geweest voor hun positie in het elftal. Voor Shermar is dat een plaats in de verdediging. Shermaine zou dat ook kunnen, maar is van origine meer een middenvelder. Zowel Shermar als Shermaine wordt steeds beter. Dat mogen ze in de komende seizoenen ook weer aantonen. Hun uitdaging is om basisspeler te worden. Speciaal is ook, dat de jongens zich als tweelingbroers aan elkaar optrekken. De één wil absoluut niet onder doen voor de ander.”