Stadsprinsschap levert nieuwe baan op

Gepubliceerd: 15-5-2017 09:55
Laatste update: 15-5-2017 11:37

Dat de functie van stadsprins in Maastricht goed op je CV staat, is wel bekend. Maar het kan je ook nog eens een nieuwe baan opleveren. Dat geldt in ieder geval voor Jérôme Slakhorst, de 'Hoegen Hoeglöstigheid' van afgelopen jaar.

De 41-jarige Slakhorst was werkzaam bij bierbrouwerij Heineken, maar liet zich tijdens zijn regeerperiode als stadsprins ook ontvallen dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Tijdens een van de vele vastelaoves-activiteiten, die tegenwoordig ook wel als netwerk-borrels fungeren, werd dat gerucht opgevangen door Luc Overhof van horeca-adviesbureau Horeca Advies Zuid, zelf ook een echte 'Mestreechse vastelaovesvierder'. En terwijl Jérôme na caranaval nog zat na te genieten, kreeg hij een telefoontje van Luc waarna de oud-stadsprins niet lang na hoefde te denken.
Slakhorst, die ruime ervaring op horeca-gebied heeft, gaat zich in zijn nieuwe baan vanuit Buitenplaats Vaeshartelt vooral bezig houden met de aan- en verkoop van horeca-ondernememingen en het begeleiden van ondernemers.