DJ-duo Lucas & Steve op mainstage Tomorrowland

Gepubliceerd: 12-5-2017 16:08
Laatste update: 12-5-2017 17:40

Op vrijdag 21 juli maken de Maastrichtse DJ's Lucas & Steve hun debuut op één van de grootste festivals ter wereld: Tomorrowland.

Tomorrowland, een festival dat per weekend ruim 180.000 personen met 200 verschillende nationaliteiten op bezoek krijgt, is wel bekend bij de heren, want vorig jaar draaiden ze nog platen op de Lost Frequencies stage. De mainstage staat erom bekend ieder jaar groter en indrukwekkender te worden, dit jaar staan er naast Lucas & Steve ook Tiësto en techno koning Carl Cox. "Het is echt een eer dat wij mogen draaien op de mainstage van een van de grootste festivals ter wereld met zo'n groot en uitzinnig publiek. Een droom die uitkomt", aldus Lucas & Steve.

De jongens zitten alles behalve stil, want naast het optreden op de mainstage zijn ze op vrijdag 28 juli ook op de Spinnin' Sessions stage samen met onder andere Firebeatz en Kris Kross Amsterdam. Ook zijn ze nog te zien op festivals als The Flying Dutch, Mysteryland en Wish Outdoor in Mexico.

Overigens is hun track 'Up Till Dawn (On The Move)' die vorige week gelanceerd werd al op plek 25 beland in de Nederlandse top 40 en heeft al meer dan 1 miljoen plays op Spotify.

Foto: Ole Rethans