MVV kan play-offs binnenhalen tegen Jong PSV

Gepubliceerd: 21-4-2017 09:34
Laatste update: 21-4-2017 10:53

In de voorlaatste thuiswedstrijd tegen Jong PSV kan MVV zich vanavond verzekeren van de play-offs. Omdat de resultaten de laatste maanden achterblijven bij die van vóór de winterstop, komt de definitieve plaatsing hiervoor wat later dan verwacht.

MVV kan zich bij winst of gelijkspel vanavond en puntenverlies van Emmen en Eindhoven op andere velden sowieso op eigen kracht kwalificeren. Bij een nederlaag van MVV, ligt de hoop in Leeuwarden. Als Cambuur daar wint van RKC (concurrent van MVV) en daarmee de vierde periode wint, zijn de Sterrendragers ook play-offs-deelnemer. In alle andere gevallen, hebben de Maastrichtenaren nog twee weken om deelname alsnog te realiseren. Stiekem hoopt MVV er zelfs echter op dat het niet alleen die play-offs haalt, maar daarin zelfs de eerste ronde over te slaan. Dat kan, maar dan moet het bij de vier hoogstgeklasseerde deelnemers horen. Momenteel is dit nog het geval.

De geblesseerde Shermaine Martina, Hawbir Moustafa en Florian Loshaj zijn vrijdagavond afwezig bij MVV.

Vermoedelijke opstelling: Geens, Ciranni, Pereira, Kuipers, Labylle, Ippel, Nys, Nwakali, Schroijen, N'Koyi en Verheydt.