RTV Maastricht

Schrijfster Esther Verhoef schrijft Dictee voor Vertaalacademie Maastricht

De Vertaalacademie Maastricht van Zuyd Hogeschool organiseert op 20 mei as. het jaarlijkse Dictee. Aan Het Dictee 2021 - geschreven door thrillerschrijfster Esther Verhoef - mag dit keer iedereen deelnemen.

Het jaarlijks Dictee wordt normaal gesproken alleen georganiseerd voor studenten van de Vertaalacademie Maastricht en de Universiteit Antwerpen. Omdat het dictee nu ook online plaatsvindt kan dit jaar iedereen meedoen.

Wie wel houdt van een beetje spanning zal de spellingswedstrijd ook waarderen vanwege de inhoud: de tekst is namelijk geschreven door thrillerschrijfster Esther Verhoef. De schrijfster is speciaal voor het schrijven van het dictee gevraagd vanwege het 40-jarig jubileum van de Vertaalacademie en de 20ste verjaardag van Zuyd.  Verhoef heeft het in het dictee over lugubere vragen. Op welke manier kun je iemand vermoorden, wie kun je eigenlijk nog vertrouwen?  

Het dictee vindt plaats as. donderdag 20 mei tussen 13.30h en 16.00h. Aanmelden en meer info op de website van  Zuyd Hogeschool