Buurtpark RKBFC zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd: 20-5-2020 17:14
Laatste update: 20-5-2020 17:19

Volkstuintjes, fruitbomen, struiken; de voormalige voetbalvelden van RKBFC veranderen gestaag in het door de bewoners van Boschpoort en Bosscherveld jarenlange gewenste buurtpark. Met hulp van het zonnige weer, buurtbewoners en vrijwilligers krijgt Buurtpark RKBFC steeds meer het gewenste resultaat waar jong en oud straks van kunnen genieten.

Voor wie graag een handje wil meehelpen, zoekt Stichting Leefbaarheid Boschpoort Bosscherveld momenteel vrijwilligers voor klusjes als paardenmest verspreiden, schilderen, een fietsbaan aanleggen of een groot insectenhotel bouwen.

Het RKBFC Buurtpark -dat de wandelgebieden Hoge en Lage Fronten en het Rivierenpark met elkaar verbindt- wordt een groene ontmoetingsplek voor alle leeftijden en combineert natuur, spel, recreatie, educatie en cultuur. Zo komt er voor de kinderen een natuurspeelplaats en komt er een uit Maaskeien gebouwd amfitheater.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via info@slbb.nl; het uitbuigen van de takken van de fruitbomen, zodat ze kunnen groeien tot sterke bomen, staat donderdagavond 28 mei om 19:00 uur op de planning.

 

Bron foto: Nieuwsbrief buurtpark Boschpoort Facebook