Groeten Optoch weer live op tv en internet

Gepubliceerd: 6-2-2020 10:48
Laatste update: 6-2-2020 10:04

Ook dit jaar weer is het mogelijk om de Groeten Optoch vaan Mestreech over de hele wereld live te volgen. RTV Maastricht brengt zondag 23 februari vanaf 13.30 uur de beelden van deze ongetwijfeld weer 'boonte störrem' rechtstreeks op tv en internet. Dat gebeurt dit jaar vanaf de Kesselskade.

Het commentaar wordt ook dit jaar weer verzorgd door Erwin Lennarts en Caroline Hermans en zij worden daarin bijgestaan door de Tempeleers Guy Bannier en Iwan Bruijnzeels.
Ter voorbereiding op dit live verslag zou het fijn zijn als iedere deelnemer informatie over zijn/haar creatie doormailt naar optocht@rtvmaastricht.nl.
"We gaan natuurlijk ons best doen om elke deelnemer, in groep of individueel, aandacht te geven. Maar aangezien het ieder jaar weer 'eine groete doorein' is - en dat hoort ook bij de charme van de Groeten Optoch - kunnen we niet met de hand op het hart beloven dat ook echt iedereen uitgebreid in beeld komt", laat verslaggever Erwin Lennarts weten.
Uiteraard wordt, voor de deelnemers zelf en de mensen die die middag in de stad waren, het live verslag diezelfde zondag nog eens herhaald op RTV Maastricht.