RTV Maastricht

Vijf Maastrichtse acts op de 11de van de 11de

Het duo Nick & Patrick, Frans Theunisz met zijn aloude Nachraove, Ziesjoem, de Shakin DJ’s en natuurlijk Beppie. Dat is, samen met presentatrice Marly van Herpen, de Maastrichtse inbreng op de 11e van de 11e in het Mecc.

Tussen 11 uur ‘s ochtends en 8 uur ‘s avonds treedt die maandag weer een keur aan Limburgse artiesten op tijdens deze provinciale opening van de carnaval.
Het Limburgs volkslied wordt dit jaar gezongen door musicalster Suzan Seegers en ook de Limburgse operazanger Martin Hurkens treedt tijdens de 11e van de 11e op.
Om de bezoekers toch een beetje het gevoel te geven dat ze buiten in de binnenstad van Maastricht zijn, komt er een wanddoek van 17 meter breed met daarop een afbeelding van het Vrijthof.
Het programma vindt plaats in de Noord- en Zuidhal van het MECC, waar gebruik wordt gemaakt van een nieuw podium van maar liefst 250 vierkante meter met loopbrug. Daarnaast is er een foodplein met een groot aanbod aan foodtrucks en een enorm assortiment lekkernijen met voor ieder wat wils, zelfs 'vega' staat op het menu.