Vanaf morgen bij RTV Maastricht: Europa!

Gepubliceerd: 15-5-2019 14:19
Laatste update: 15-5-2019 14:38

Vanaf morgen tot volgende week donderdag zendt RTV Maastricht de vijfdelige serie Europa! uit. Iedere dag te zien, vanaf zeven uur, in het staartje van het tv-nieuws. En ook los, op de web- en Facebook-pagina's van het stadsstation. De Europese verkiezingen zijn volgende week donderdag.

In debatstad Maastricht viert het politieke discours hoogtij dezer dagen. De reden: de Europese verkiezingen van volgende week donderdag. RTV Maastricht laat zien wat er in de stad allemaal rond deze verkiezingen wordt georganiseerd, zoals het recente The Maastricht Debate, in het Vrijthoftheater, of De Grote Europashow, in de Bonbonnière. In de vijfdelige serie Europa!, vanaf morgen iedere werkdag in het staartje van het nieuws, komt iedereen voorbij: van politieke zwaargewichten als Frans Timmermans en Guy Verhoftstadt tot studenten die nog niet eerder een gang naar de Europese stembus hebben gemaakt.

Europa! is een productie van RTV Maastricht in samenwerking met Maastricht, Working On Europe en Centre Céramique/Europa Direct.