MVV dicht bij play-offs: vanavond uit naar Jong AZ

Gepubliceerd: 13-4-2018 13:52
Laatste update: 13-4-2018 15:05

MVV speelt vanavond een uitwedstrijd bij de beloften van AZ. De Maastrichtse ploeg staat na twee achtereenvolgende zeges er goed voor in de strijd om de play-offs.

De Sterrendragers kunnen vanavond weer beschikken over spelmaker Kelechi Nwakali. Zijn collega op het middenveld, Pieter Nys, is nog onzeker voor het duel vanwege een blessure. Ricardo Ippel en Samy Mmaee spelen vanwege hun kwetsuren zeker niet. MVV staat er met een achtste plek erg goed voor met nog drie reguliere duels te gaan. De ploeg zal aan nog een punt of vier genoeg hebben om de nacompetitie voor promotie te halen. Toch is trainer Ron Elsen voorzichtig: "In de Jupiler League gelden in de slotfase andere wetten, niets is voorspelbaar. De verschillen zijn op de ranglijst niet voor niets zo klein. De teams ontlopen elkaar qua kwaliteit niet veel", vertelt hij op het digitale thuis van de club. 

Vermoedelijke opstelling: Verrips, Ciranni, Shermar Martina, Pereira, Janssens, Shermaine Martina, Nwakali, Koolhof, Mares, Okita en Schroijen.