Gemeenteraadsverkiezingen 19 maart 2014

Woensdag 19 maart 2014 zijn de Gemeenteraadsverkiezingen. Oorspronkelijk zouden deze verkiezingen op woensdag 5 maart zijn. Op aandringen van m.n. de provincies Noord Brabant en Limburg, zijn deze verplaatst naar woensdag 19 maart. Anders zou carnavalvierend Nederland direct op Aswoensdag al naar de stembus moeten gaan.

In de aanloop naar en rondom de Gemeenteraadsverkiezingen zendt RTV Maastricht een groot aantal programma's uit die informatief van aard zijn en erop gericht om zoveel mogelijk stemgerechtigden te enthousiasmeren en te stimuleren om op 19 maart daadwerkelijk te gaan stemmen.

In de programma's van RTV Maastricht laten we zien wie de mens is achter de politicus en komen we meer te weten over zijn of haar partij.

Klik hier om de Verkiezingsprogramma's van alle partijen te downloaden en in te zien. U kunt van daaruit eenvoudig en snel doorklikken naar de websites van de verschillende partijen.

Ook zijn natuurlijk alle programma's van RTV Maastricht over de Gemeenteraadsverkiezingen terug te zien. Like en volg ook de speciale verkiezings Facebook pagina! 

Uitslag 2014

(Klik op de afbeelding voor de uitslagen van de Verkiezing Gemeenteraad 2014)