TV Maastricht digitaal

TV Maastricht via Ziggo digitaal kanaal 40 en via KPN kanaal 641. Analoge doorgifte via de kabelaansluiting van Ziggo (freq. 480,000, kanaal 22+).

Veelgestelde vragen

1.Waarom is TV Maastricht in bijv. Echt-Susteren niet via Ziggo-digitaal te zienen in bijv. Sittard wel?
Ziggo sluit lokale omroepen aan per regio. In Limburg staat aan aantal kasten waar zenders verdeeld worden. De kast in Zuid-Limburg dekt de Zuid-Limburgse gemeenten. Dat zijn: Beek, Eijsden, Gulpen-Wittem, Maastricht, Margraten, Meerssen, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg ad Geul en Voerendaal. Daar is TV Maastricht te zien. Gemeente Echt-Susteren bv.is aangesloten op het kastje van Midden-Limburg.

2.Op welke manieren is RTV Maastricht digitaal ontvangen?
Dat kan op dit moment via Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 641. Mogelijk dat in de toekomst ook andere kabelmaatschappijen lokale omroepen gaan doorgeven maar dat is op dit moment nog niet aan de orde.

3.Waarom staat RTV Maastricht niet op een logische plaats in de zenderlijst. Bijvoorbeeld net na de landelijke zenders en in de buurt van L1 en TV Limburg?
U kunt een favorietenlijst maken van uw voorkeurzenders digitale TV. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw model televisie.

4.U wilt adverteren in Zuid-Limburg. Wat kan RTV Maastricht betekenen?
Veel! TV Maastricht is te ontvangen in alle Heuvellandgemeenten, de Westelijke Mijnstreek en Maastricht. In totaliteit wonen in dat gebied zo'n 250.000 mensen. U bereikt dus een heel groot deel van Zuid-Limburg. Voor meer informatie kunt u mailen naar m.reneman@rtvmaastricht.nl

 

Digitaal via Ziggo kanaal 40


DIGITAAL VIA KPN KANAAL 641