MVV TV

Krijg je ook meteen sjevraoje als je denkt aan die vrijdagavond in de Geusselt? En heb jij ook een roed-wit hart dat sneller begint te kloppen wanneer je onze selectie ziet spelen?

Us MVV is Mestreech, emotie, vriendschap, historie, trots, supporters en staat midden in de maatschappij. En deze club verdient een stem, en die stem is MVV TV. Iedere donderdagavond voor een thuiswedstrijd te zien op RTV Maastricht. Met MVV TV houden we jou op de hoogte van alle actualiteiten, verzamelen we de mooiste verhalen sinds 1902, staan we stil bij het verleden maar kijken we ook vooruit naar de toekomst. Same veur us MVV, Same sjevraoje. Wil je weten waar we mee bezig zijn en wanneer we uitzenden? Kijk dan op www.facebook.com/MVVTVOfficial. Ook uw bedrijf kan onderdeel uitmaken van een aflevering van MVV TV. Meer weten? Bel met MVV op nummer 043 3525757 optie 3.

MVV TV (11)

MVV begint vrijdag aan de tweede seizoenshelft met een thuisduel tegen Telstar. De eerste seizoenshelft verliep niet geheel naar wens voor de Sterrendragers, die met een elfde plek halverwege vooralsnog teleurstellen. Hoe wordt er op het eerste deel van de competitie teruggekeken en wat zijn de verwachtingen van de tweede? Trainer Ron Elsen spreekt hierover en ook twee van de uitblinkers, Michael Verrips en Steven Pereira, komen aan het woord.

Afleveringen (10)
MVV TV (12)
MVV TV (12)

MVV TV (11)
MVV TV (11)

MVV TV (10)
MVV TV (10)

MVV TV (9)
MVV TV (9)

MVV TV (8)
MVV TV (8)

MVV TV (7)
MVV TV (7)

MVV TV (6)
MVV TV (6)

MVV TV (5)
MVV TV (5)

MVV TV (4)
MVV TV (4)

MVV TV (3)
MVV TV (3)

Laad meer