MVV TV

Krijg je ook meteen sjevraoje als je denkt aan die vrijdagavond in de Geusselt? En heb jij ook een roed-wit hart dat sneller begint te kloppen wanneer je onze selectie ziet spelen?

Us MVV is Mestreech, emotie, vriendschap, historie, trots, supporters en staat midden in de maatschappij. En deze club verdient een stem, en die stem is MVV TV. Iedere donderdagavond voor een thuiswedstrijd te zien op RTV Maastricht. Met MVV TV houden we jou op de hoogte van alle actualiteiten, verzamelen we de mooiste verhalen sinds 1902, staan we stil bij het verleden maar kijken we ook vooruit naar de toekomst. Same veur us MVV, Same sjevraoje. Wil je weten waar we mee bezig zijn en wanneer we uitzenden? Kijk dan op www.facebook.com/MVVTVOfficial. Ook uw bedrijf kan onderdeel uitmaken van een aflevering van MVV TV. Meer weten? Bel met MVV op nummer 043 3525757 optie 3.

MVV TV (10)

Eén van de spitsen van MVV, Atilla Yildirim, woont met vrouw, kind en kat op hetzelfde park als medespelers Michael Verrips en Jonathan Okita. Kenneth van MVV TV bezocht hem daar en nam iets voor hem mee, waarvan hij wist dat Atilla enthousiast zou worden.

Afleveringen (10)
MVV TV (12)
MVV TV (12)

MVV TV (11)
MVV TV (11)

MVV TV (10)
MVV TV (10)

MVV TV (9)
MVV TV (9)

MVV TV (8)
MVV TV (8)

MVV TV (7)
MVV TV (7)

MVV TV (6)
MVV TV (6)

MVV TV (5)
MVV TV (5)

MVV TV (4)
MVV TV (4)

MVV TV (3)
MVV TV (3)

Laad meer