Bij De Liewe

Radio Bij De Liewe zal donderdag 17 augustus live aanwezig zijn op de kinder-camping " Bij De Liewe" in Witte Vrouwenveld, op het plein met de Liewe achter het Trefcentrum op de Edisonstraat We zenden dit keer 3 uur uit vanaf de kinder -camping locatie in het Wittevrouwenveld en niet vanuit de studio van RTVMaastricht . We starten de uitzending om 16.00 uur en om 19 uur zullen we de camping weer verlaten! Dus luister donderdag 17 augustus drie uur lang live naar gesprekken met mensen van de kinder- camping organisatie, de vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken, de buurtbewoners, de ouders en natuurlijk de kinderen die een week lang in hun buurt activiteiten doen en overnacht in hun eigen buurt kinder-camping! Natuurlijk zijn er altijd gasten die onverwachts binnenlopen tijdens zo'n live evenement, die willen we onze luisteraars natuurlijk ook niet onthouden. Dus luister gezellig mee op donderdag 17 augustus van 16 tot 19 uur op RTVMaastricht radio Bij De Liewe.


Wekelijks worden er 2 gasten uitgenodigd en een podium geboden om hun passie en wellicht de daarbij behorende vraag en of aanbod aan Maastricht kenbaar te maken. De luisteraar kan met de gasten verbindingen leggen d.m.v. diverse sociale media, live in het programma te bellen of door lijfelijk aanwezig te zijn als we live op locatie zijn.

De Sjriew vaan de Liew is ons wekelijks terugkerend programmaonderdeel dat je elke keer weer zal meenemen naar een Maastrichts hot item waarover wij willen brullen als een leeuw!

Presentatie: Sjef Zwackhalen en Pep Peperkamp. Techniek: Marco Ramakers. Vijf redactieleden zorgen wekelijks voor de verrassende programma inhoud. Redactie: Khanny Jongen, Desirèe Huntjens, Bob van Bergen en Jack Bruijnzeels.

Elke donderdagmiddag zal het radioprogramma Bij De Liewe van 17.00 tot 18.00 uur live te beluisteren zijn op RTV Maastricht en in de herhaling op zaterdag van 18.00 tot 19.00 uur.

Volg ons op facebook: 
https://www.facebook.com/bijdeLiewe

Laad meer