Bij De Liewe

Radio Bij De Liewe zal op Koningsdag 3 uur live te horen zijn vanaf de Hoofdwacht op het vrijthof in Maastricht. Vanaf 11 uur zal radio Bij De Liewe de activiteiten rondom het Vrijthof verslaan, zoals de Vlaggenparade, de optredens van diverse artiesten en de demonstraties en activiteiten van verschillende verenigingen en organisaties. Ook zullen de andere activiteiten in onze stad aan bod komen natuurlijk. Van 11.00 tot 14.00 uur zullen er diverse gasten Bij De Liewe in de Hoofdwacht aanschuiven. Dit zijn mensen van de organisatie en verenigingen, artiesten die moeten optreden die dag, bezoekers, oud en nieuw gedecoreerden, mensen die demonstraties geven die dag en nog veel meer. Kom gerust een kijkje nemen Bij De Liewe in de Hoofdwacht en vertel over jou activiteit op deze Koningsdag! Of luister gewoon naar radio Bij De Liewe op donderdag 27 april van 11.00 tot 14.00 uur op RTVMaastricht! Een radioprogramma waar het maken van verbindingen tussen burgers, organisaties, verenigingen en bedrijven centraal staat. Met als steekwoorden: delen, helpen, met iedereen, activiteiten, meedoen, maatschappelijk betrokken ondernemen, kennis delen, versterken, samenwerken, waarderen en talenten benutten.


Wekelijks worden er 2 gasten uitgenodigd en een podium geboden om hun passie en wellicht de daarbij behorende vraag en of aanbod aan Maastricht kenbaar te maken. De luisteraar kan met de gasten verbindingen leggen d.m.v. diverse sociale media, live in het programma te bellen of door lijfelijk aanwezig te zijn als we live op locatie zijn.

De Sjriew vaan de Liew is ons wekelijks terugkerend programmaonderdeel dat je elke keer weer zal meenemen naar een Maastrichts hot item waarover wij willen brullen als een leeuw!

Presentatie: Sjef Zwackhalen en Pep Peperkamp. Techniek: Marco Ramakers. Vijf redactieleden zorgen wekelijks voor de verrassende programma inhoud. Redactie: Khanny Jongen, Desirèe Huntjens, Bob van Bergen en Jack Bruijnzeels.

Elke donderdagmiddag zal het radioprogramma Bij De Liewe van 17.00 tot 18.00 uur live te beluisteren zijn op RTV Maastricht en in de herhaling op zaterdag van 18.00 tot 19.00 uur.

Volg ons op facebook: 
https://www.facebook.com/bijdeLiewe

Laad meer