Het Beleg

Het Beleg
In Het Beleg is er aandacht voor de krant van vandaag, verkeersongemakken in de stad en al het nieuws dat bij RTV Maastricht met spoed in de brievenbus terecht komt.

Proficiat

Proficiat
Proficiat is een felicitatieprogramma dat op een amusante en plezierige wijze bij u in de huis- (slaap)kamer gebracht wordt. Wij trachten u de indruk te geven dat wij bij u thuis aan de ontbijttafel zitten of wat later op de ochtend een kopje koffie met gebak nuttigen.

Jazz Tournée Générale

Jazz Tournée Générale
Elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 : Jazz Tournée Générale. Een jazzprogramma op RTV Maastricht gepresenteerd door DJ Bluetone begon met Jazzplaatjes draaien in café Satyricon (ook op de woensdagavond trouwens).

Maastricht Edition

Maastricht Edition
The Maastricht Edition is a magazine radio show for RTV Maastricht, focusing on international and expat interests and issues in the Maastricht region.

Bij De Liewe

Bij De Liewe
Radio Bij De Liewe zal donderdag 17 augustus live aanwezig zijn op de kinder-camping " Bij De Liewe" in Witte Vrouwenveld, op het plein met de Liewe achter het Trefcentrum op de Edisonstraat We zenden dit keer 3 uur uit vanaf de kinder -camping locatie in het Wittevrouwenveld en niet vanuit de studio van RTVMaastricht . We starten de uitzending om 16.00 uur en om 19 uur zullen we de camping weer verlaten! Dus luister donderdag 17 augustus drie uur lang live naar gesprekken met mensen van de kinder- camping organisatie, de vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken, de buurtbewoners, de ouders en natuurlijk de kinderen die een week lang in hun buurt activiteiten doen en overnacht in hun eigen buurt kinder-camping! Natuurlijk zijn er altijd gasten die onverwachts binnenlopen tijdens zo'n live evenement, die willen we onze luisteraars natuurlijk ook niet onthouden. Dus luister gezellig mee op donderdag 17 augustus van 16 tot 19 uur op RTVMaastricht radio Bij De Liewe.

Het Geluid van Maastricht

Het Geluid van Maastricht
Het Geluid van Maastricht is een wekelijks programma over actuele gebeurtenissen en achtergronden in en rond Maastricht. Het programma besteed aandacht aan uiteenlopende onderwerpen zoals politiek, verslaggeving van evenementen. Te beluisteren elke vrijdag van 17:00 tot 19:00 uur.

SportieFMaastricht

SportieFMaastricht
Een wekelijks sportprogramma met aandacht voor bijvoorbeeld de thuiswedstrijd van MVV het Amateurvoetbal en alles wat zich verder sportief aandient op een zondagmiddag.

Luuster 'ns

Luuster 'ns
Elke donderdagavond is RTV Maastricht een uurtje helemaal van u. Maurice en Hubert bellen met mensen in de buurten van Maastricht, die in het kort hun eigen verhaal vertellen. Géén persvoorlichters, geen voorzitters, maar de 'gewone mens' op de radio, met actualiteit uit de stad.

Eus Mestreech

Eus Mestreech
Kaffee “Eus Mestreech” Elke week nemen de broers Edwin Bruijnzeels en Iwan Bruijnzeels als uitbaters plaats in het gezelligste café van Maastricht: “Eus Mestreech”.

Aan de lopende Band

Aan de lopende Band
Aan de lopende band is een programma aan de hand van een ingezonden muzieklijst samengesteld door een bedrijf, instelling of vereniging.

Bluespotting / Rootstime

Bluespotting / Rootstime
Bluespotting is het wekelijks bluesprogramma van RTV Maastricht, met muziekgenres als blues, jazz, roots en soul. Het programma is opgebouwd rond vast terugkerende items als CD van de week, het Limburgs Kwartiertje en de regionale concertagenda.

Midden-in

Midden-in
Een programma met veel informatie uit de stad. Met veel aandacht voor evenementen m.b.t. cultuur, sport en andere belangrijke gebeurtenissen in Maastricht. Elke werkdag Midden-in, bij RTV Maastricht.

NL Hits

NL Hits
De presentatie is in handen van het trio: Ferry Bak, Henk van der Laan en Maurice Bruijnzeels.

Radio Megafoon

Radio Megafoon
Een brutaal muziekprogramma dat een podium bied aan lokaal talent en de muziek draait die je nergens anders hoort. Van Metal tot ska, funk en punk, elke week sluit een dj het laatste uur van het programma af. No talk just music!

Rootstime

Rootstime

SPAM

SPAM
Met SPAM! begint je weekend pas ècht. Vanaf 19:00 draait BèR jouw verzoekjes. Het motto is: 'alles wat we kunnen vinden draaien we'. Staat het niet in de computer, dan duikt producer Martino de stadsbieb in om het CD-rek te plunderen.

Live uitzending Vastelaovendsleedsje 2018

Live uitzending Vastelaovendsleedsje 2018
Aanstaande zondag is de uitverkiezing van hét Maastrichts Carnavalsliedje voor 2018 in de Muziekgieterij. Menig Prins, Prinses, Markies, Hertog of Vorst zal met dit lijflied worden onthaald in zalen en op pleinen. Uiteraard is RTV-Maastricht radio er LIVE bij!

Tijdloos

Tijdloos
Terug in de tijd naar de jaren 50, 60, 70, 80 en 90. Iedere dinsdag van 19 tot 21 uur met Ferry Bak en Henk van der Laan. Met vaste rubrieken zoals: nieuws uit Maastricht, de quiz-plaat, Toon Jenniskens met Raad de straat.

Inkom

Inkom

Nachbieste

Nachbieste
Terwijl de zon vrijdagavond ondergaat, maakt het volk zich klaar om op stap te gaan. Nachbieste is hét programma om je uitgaansweekend mee te beginnen.