Het Beleg

Het Beleg
In Het Beleg is er aandacht voor de krant van vandaag, verkeersongemakken in de stad en al het nieuws dat bij RTV Maastricht met spoed in de brievenbus terecht komt.

Shout-FM Expat Radio

Shout-FM Expat Radio
Shout-FM shouting from the rooftops into a radio near you. For expats the first choice for entertainment and information in Maastricht and The Netherlands all things expat.

Proficiat

Proficiat
Proficiat is een felicitatieprogramma dat op een amusante en plezierige wijze bij u in de huis- (slaap)kamer gebracht wordt. Wij trachten u de indruk te geven dat wij bij u thuis aan de ontbijttafel zitten of wat later op de ochtend een kopje koffie met gebak nuttigen.

SportieFMaastricht

SportieFMaastricht
Een wekelijks sportprogramma met aandacht voor bijvoorbeeld de thuiswedstrijd van MVV het Amateurvoetbal en alles wat zich verder sportief aandient op een zondagmiddag.

Jazz Tournée Générale

Jazz Tournée Générale
Elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 : Jazz Tournée Générale. Een jazzprogramma op RTV Maastricht gepresenteerd door DJ Bluetone begon met Jazzplaatjes draaien in café Satyricon (ook op de woensdagavond trouwens).

Het Geluid van Maastricht

Het Geluid van Maastricht
Het Geluid van Maastricht is een wekelijks programma over actuele gebeurtenissen en achtergronden in en rond Maastricht. Het programma besteed aandacht aan uiteenlopende onderwerpen zoals politiek, verslaggeving van evenementen. Te beluisteren elke vrijdag van 17:00 tot 19:00 uur.

Nachbieste

Nachbieste
Terwijl de zon vrijdagavond ondergaat, maakt het volk zich klaar om op stap te gaan. Nachbieste is hét programma om je uitgaansweekend mee te beginnen.

Luuster 'ns

Luuster 'ns
Elke donderdagavond is RTV Maastricht een uurtje helemaal van u. Maurice en Hubert bellen met mensen in de buurten van Maastricht, die in het kort hun eigen verhaal vertellen. Géén persvoorlichters, geen voorzitters, maar de 'gewone mens' op de radio, met actualiteit uit de stad.

Eus Mestreech

Eus Mestreech
Kaffee “Eus Mestreech” Elke week nemen de broers Edwin Bruijnzeels en Iwan Bruijnzeels als uitbaters plaats in het gezelligste café van Maastricht: “Eus Mestreech”.

Aan de lopende Band

Aan de lopende Band
Aan de lopende band is een programma aan de hand van een ingezonden muzieklijst samengesteld door een bedrijf, instelling of vereniging.

Bluespotting / Rootstime

Bluespotting / Rootstime
Bluespotting is het wekelijks bluesprogramma van RTV Maastricht, met muziekgenres als blues, jazz, roots en soul. Het programma is opgebouwd rond vast terugkerende items als CD van de week, het Limburgs Kwartiertje en de regionale concertagenda.

Midden-in

Midden-in
Een programma met veel informatie uit de stad. Met veel aandacht voor evenementen m.b.t. cultuur, sport en andere belangrijke gebeurtenissen in Maastricht. Elke werkdag Midden-in, bij RTV Maastricht.

NL Hits

NL Hits
De presentatie is in handen van het trio: Ferry Bak, Henk van der Laan en Maurice Bruijnzeels.

Radio Megafoon

Radio Megafoon
Een brutaal muziekprogramma dat een podium bied aan lokaal talent en de muziek draait die je nergens anders hoort. Van Metal tot ska, funk en punk, elke week sluit een dj het laatste uur van het programma af. No talk just music!

Rootstime

Rootstime

SPAM

SPAM
Met SPAM! begint je weekend pas ècht! Elke vrijdagavond, van 21:00 tot minstens 23:00 bouwen ze een feestje op de radio, met centraal: JOUW muziek! Het is JOUW radio, dus kom maar op met die verzoekjes.

Tijdloos

Tijdloos
Terug in de tijd naar de jaren 50, 60, 70, 80 en 90. Iedere dinsdag van 19 tot 21 uur met Ferry Bak en Henk van der Laan. Met vaste rubrieken zoals: nieuws uit Maastricht, de quiz-plaat, Toon Jenniskens met Raad de straat.

Bij De Liewe

Bij De Liewe
Radio Bij De Liewe zal op Koningsdag 3 uur live te horen zijn vanaf de Hoofdwacht op het vrijthof in Maastricht. Vanaf 11 uur zal radio Bij De Liewe de activiteiten rondom het Vrijthof verslaan, zoals de Vlaggenparade, de optredens van diverse artiesten en de demonstraties en activiteiten van verschillende verenigingen en organisaties. Ook zullen de andere activiteiten in onze stad aan bod komen natuurlijk. Van 11.00 tot 14.00 uur zullen er diverse gasten Bij De Liewe in de Hoofdwacht aanschuiven. Dit zijn mensen van de organisatie en verenigingen, artiesten die moeten optreden die dag, bezoekers, oud en nieuw gedecoreerden, mensen die demonstraties geven die dag en nog veel meer. Kom gerust een kijkje nemen Bij De Liewe in de Hoofdwacht en vertel over jou activiteit op deze Koningsdag! Of luister gewoon naar radio Bij De Liewe op donderdag 27 april van 11.00 tot 14.00 uur op RTVMaastricht! Een radioprogramma waar het maken van verbindingen tussen burgers, organisaties, verenigingen en bedrijven centraal staat. Met als steekwoorden: delen, helpen, met iedereen, activiteiten, meedoen, maatschappelijk betrokken ondernemen, kennis delen, versterken, samenwerken, waarderen en talenten benutten.