RTV Maastricht

MVV wint wéér niet, maar bereikt wel play-offs

MVV heeft door gunstige uitslagen op andere velden definitief de play-offs bereikt. Op eigen veld ging het publiek echter wederom teleurgesteld naar huis, nadat MVV weer in de slotfase een voorsprong verspeelde, nu tegen Jong PSV.

MVV kwam aan het eind van een rommelige eerste helft aan de leiding. N'Koyi scoorde de 1-0. Nadat de Maastrichtenaren vlak na rust vergaten de voorsprong middels reuzenkansen te vergroten, kwamen de beloften uit Eindhoven wel tot scoren. Alberto knikte de gelijkmaker binnen. Het woord was daarna aan MVV. Ciranni krulde een vrije trap schitterend binnen: 2-1. En zoals zo vaak, trokken de Sterrendragers ook deze voorsprong niet over de streep. Een mooie individuele actie van Gudmundsson betekende de 2-2 vlak voor tijd. Ondanks de ergernis in de Geusselt over het slechte spel en wederom het late puntenverlies, stijgt MVV naar plek 6 en plaatst het zich definitief voor de play-offs.