RTV Maastricht

MVV boekt derde zege op rij in Groesbeek

MVV heeft vanmiddag met 2-3 gewonnen bij Achilles'29. De Maastrichtenaren klimmen met die zege naar een vijfde plek op de ranglijst.

MVV nam na ruim twintig minuten de leiding. Verdediger Nick Kuipers scoorde zijn derde goal van het seizoen. Emrullah Güvenc verdubbelde de voorsprong vlak voor rust. Na de pauze was er lang niets aan de hand voor MVV en leek de zege een zekerheidje, totdat Van de Beek zeven minuten voor tijd iets terugdeed namens Achilles. De teruggekeerde spanning verdween spoedig, omdat Jordy Croux twee minuten later via een strafschop de marge weer twee maakte. Toch was MVV daarmee nog steeds niet uit de brand, want Raterink scoorde drie minuten voor tijd toch weer een aansluitingstreffer. De daaropvolgende hete slotfase overleefde MVV en daarmee mocht de ploeg van Ron Elsen drie punten bijschrijven en aanhaken bij de topploegen.

Meer MVV-nieuws en uitgebreide wedstrijdverslagen zijn te lezen op MVV Headlines.