Adverteren

Vergroot uw naamsbekendheid of werf direct potentiele klanten via RTV Maastricht.

De kracht van de lokale media!

De programma’s voor TV, radio en internet worden gemaakt door en voor inwoners uit Maastricht en omgeving. De betrokkenheid is hierdoor groot.

Door de grote mate van herkenning en interesse bij de kijkers, luisteraars en bezoekers, hebben de lokale media een grote impact als het gaat om naamsbekendheid en conversie.

Carnaval 2015-2016

Tijdens het komende Carnavalsseizoen besteedt RTV Maastricht veel aandacht aan het belangrijkste publieksevenement van Maastricht, namelijk Carnaval. Vanaf november tot en met februari zenden wij diverse live programma’s uit gecombineerd via tv, radio, internet en social media. De live uitzendingen worden tevens een aantal dagen herhaald. Dit biedt voor u als adverteerder uitstekende mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Ons dagbereik op ons gecombineerd platform is dan meer dan 65.000 kijkers en luisteraars in Maastricht. U kunt een keuze maken uit onderstaande losse onderdelen.

Download de Carnavalskit

TV Maastricht

RTV Maastricht is populair onder de Maastrichtse kijkers en luisteraars. Volgens het laatste kijk- en luisteronderzoek kijkt 86% van Maastricht minimaal 1 x per week naar TV Maastricht. Een grote groep (41%) daarvan kijkt dagelijks.

TV Maastricht ontvangt u via:
In Maastricht: analoog kanaal 22+
In Maastricht: KPN digitaal (ook Telfort en XS4All) kanaal 641
In Maastricht e.o.*: Ziggo digitaal kanaal 40

Dagbereik in Maastricht: 45.000 kijkers

TV is een krachtig en populair medium. De combinatie van beeld en geluid zegt meer dan 1000 woorden.

De programmering begint dagelijks om 19.00 uur. De programma’s met reclameblokken worden in een carrousel herhaald tot de volgende dag 15.00 uur.  Uw reclame komt dagelijks ca. 22 keer voorbij.

Als we écht iets te communiceren hebben voor de inwoners van Maastricht, dan schakelen we graag TV Maastricht in. Zo hebben we laatst een commercial ingezet voor het Maastrichts kookboek. TV Maastricht was ons enige communicatiemiddel. De potentiële kopers stonden de dag na de uitzending te wachten in de winkel voor de uitlevering van het boek. Dat noem ik communicatiekracht!
Robbert Smeets, KRACHT 12

Maastricht FM

Maastricht FM ontvangt u via:
In Maastricht: kabel 87,5 FM
In Maastricht e.o.**: ether 107,5 FM
Via KPN digitaal (ook Telfort en XS4All) kanaal 396
Ziggo digitaal kanaal 780

Dagbereik in Maastricht: 20.000 luisteraars

Radio biedt de mogelijkheid om met een relatief klein budget een hoge contactfrequentie te bereiken. En is ideaal om snel te kunnen inspringen op eventuele acties.

Rond de nieuwsbulletins die elk uur worden uitgezonden, zitten de reclameblokken. U kunt kiezen tussen 6 x of 10 x uitzenden per dag.

*Ziggo digitaal is te ontvangen in Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen – Wittem, Valkenburg a/d Geul, Meerssen, Vaals, Beek, Stein, Sittard-Geleen en Echt-Susteren 
** via de Ether 107,5 in Meerssen, Bunde, Cadier en Keer, Eijsden en Lanaken (B)

Internet

Er zijn verschillende bannermogelijkheden op www.rtvmaastricht.nl:

  • banner (468 x 60), een rechthoekige banner aan de rechterkant
  • leaderboard (728 x 90), een banner over de hele breedte bovenaan
  • rectangle (300 x 250), een bijna vierkante banner aan de rechterkant

Er is de mogelijkheid om een pre-roll te plaatsen voor de video's op de website. Deze wordt dan getoond voorafgaand aan de betreffende uitzending.
Is uw doelgroep tussen de 15 en 34 jaar? Dan is dit zeker een aanrader!

Neem voor meer informatie contact op met Mariska Reneman tel: 06-25456952 of mail naar m.reneman@rtvmaastricht.nl